Indien, en rejse ind i mig selv

Snart går turen til Indien, det gør den faktiske allerede på torsdag d. 24/10.

Jeg er i Indien i 4 uger, for at tage en yogalærer uddannelse. Jeg rejser til Instanbul og derefter til New Delhi, derefter skal jeg kører 13-14 timer i bil/bus for at komme til Khajuraho.

Vi skal morgenvandre, meditere, dyrke en masse yoga, lærer om kroppen, åndedrættet og meget mere. Maden er vegansk og man må ikke snakke mens man spiser. Så udover uddannelsen bliver turen en oplevelse i sig selv. Det er så langt væk fra det danske/europæiske liv og jeg glæder mig helt vildt til at lægge det materialistiske behov til side og mærke friheden i bare at være.

Det er en befrielse at det eneste jeg skal bruge er mig selv.

Jeg tror jeg kommer til at lære så utrolig meget om mig selv de næste fire uger fordi der kommer til at være ro.

En ro man ikke kan forestilles sig herhjemme.

Jeg forestiller mig at man skaber venskaber på et langt dybere niveau fordi hverdagen ikke er fyldt med sociale medier og 1000 gøremål. Her er man sammen hele tiden og det at lære og udvikle sammen skaber tætte bånd.


Samtidig med at jeg tager til Indien, skal mine bedsteforældre flytte (Jeg bor hos dem), så hverdagen optil er fyldt med mange gøremål. Lige nu bor jeg i en flyttekasse og kufferten er næsten pakket, hvilket ikke ligner mig. Det sker næsten altid først dagen før.

Men lige nu glæder jeg mig bare til at komme afsted, men tanken om ”Hvad fanden er det jeg har gjort” kan også komme engang imellem. Men sådan er det altid. Det bliver møg fedt og en rejse der vil ændrer mig 100%.


16 visninger
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2023 by Prickles & Co. Proudly created with Wix.com

0